"Raskošno dubrovačko vjenčanje": Strani mediji pišu o svadbi godine u Hrvatskoj

Foto/Screenshot: Matija Habljak/PIXSELL/Daily Mail/People

SIN RODA Stewarta, hokejaš Liam Stewart jučer je u Dubrovniku izgovorio sudbonosno da svojoj dugogodišnjoj djevojci Nicole Artukovich, čija je obitelj porijeklom iz Konavala i Hercegovine. Nakon vjenčanja u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima, u povijesnoj jezgri, svadbeno slavlje upriličeno je na tvrđavi Lovrjenac. 

Spominju raskošno vjenčanje i Igru prijestolja

O njihovoj svadbi raspisali su se i strani mediji, što ne čudi budući da su u pitanju svjetske zvijezde. Daily Mail objavio je nekoliko članaka o vjenčanju.

>> Vjenčanje godine u Dubrovniku: Sinu Roda Stewarta i Hrvatici pjevao je Petar Grašo

"Rod Stewart i njegova obitelj zabavljali su se cijelu noć na vjenčanju sina Liama. Hokejaš se vjenčao s Nicole Artukovich na raskošnoj ceremoniji u Dubrovniku u Hrvatskoj", pišu. Imaju i video s ceremonije uz koji su stavili naslov "Raskošno vjenčanje Liama ​​Stewarta i Nicole Artukovich u Dubrovniku". 

Naravno, glavna asocijacija mnogima na Dubrovnik je Igra prijestolja, koju je Daily Mail spomenuo. 

"Rod Stewart podiže čašu dok se cijelu noć zabavlja sa suprugom Penny Lancaster, a njegov sin Liam skida odijelo nakon vjenčanja na kultnoj lokaciji Igre prijestolja", pišu Britanci.

Daily Mail pisao je o njima i prije samog vjenčanja. "Večeras je posebna noć. Snimke iza kulisa prikazuju sina Roda Stewarta Liama ​​uoči raskošnog dubrovačkog vjenčanja kako se provodi sa zaručnicom u odmaralištu u kojem je noćenje 1000 dolara."

I američki magazin People objavio je članak te spomenuo da je vjenčanje bilo u Hrvatskoj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.