Rasprava na TikToku. Je li slavna frizura Sabrine Carpenter ustvari perika?

Foto: Instagram

Sabrina Carpenter trenutno je jedna od najpopularnijih pjevačica svoje generacije, s hitovima koji osvajaju nagrade i publiku širom svijeta. Osim što je poznata po glazbenom uspjehu, njezina frizura postala je pravi modni fenomen na društvenim mrežama.

Na nastupima nosi periku?

Djevojke širom svijeta masovno šišaju šiške u stilu Sabrine ili ih stiliziraju kako bi postigle sličan izgled. No ovih dana na TikToku se vodi rasprava koja je iznenadila mnoge - sve su glasniji komentari da je Sabrinina slavna frizura zapravo perika.

TikTok je preplavljen mišljenjima korisnika koji analiziraju njezin izgled. "Da sam ja celebrity, i ja bih nosila periku, ali jako dobru kao Sabrinina", "Odbijam prihvatiti da je to perika, izgleda savršeno", "Zamislite da nastupate svaku večer i da morate imati savršene valove, na plavoj kosi to bi bila katastrofa. Uništila bi joj se kosa", samo su neki od komentara.

@stagediary okay i know we’re over wig gate but i need to talk about this !! #sabrinacarpenter #shortnsweet #wig #extensions #hair #fyp ♬ original sound - Stage Diary 🎶📸🦋
@kahlenbarry Sabrina Carpenter’s wig is now a staple of her brand. #fyp #sabrinacarpenter #shortnsweet #celebrity #hairstyle #viraltiktok ♬ original sound - Kahlen Barry
@bbellasprague to wig... or not to wig #sabrinacarpenter #shortnsweet #hairextensions #wig ♬ original sound - Bella Sprague

S obzirom na to da je Sabrinina frizura postala prepoznatljiv dio njezinog brenda, neki fanovi smatraju da bi korištenje perike bilo logičan potez kako bi očuvala taj izgled tijekom čestih nastupa i medijskih pojavljivanja.

Curtain bangs već su neko vrijeme popularne, no Sabrinin stil podigao ih je na novu razinu popularnosti. Tako je njezina frizura postala jedan od najtraženijih trendova u 2024. godini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.