Rastaje se Mia Begović: Ljubav više ne živi na našim adresama

NAKON što je prije dvije godine demantirala da se rastaje od dugogodišnjeg supruga, Mia Begović danas je potvrdila da je njihovoj ljubavi ipak došao kraj. Kako kaže glumica, ona i njezin suprug Željko Žnidarić predali su papire za sporazumni razvod.

"Za naš razvod nisu krive treće osobe"

"Rastajemo se u miru, dostojanstveno i civilizirano. Moram napomenuti da za naš razvod nisu krive treće osobe, nego isključivo ljubav koja jednostavno više ne živi na našim adresama. No sigurno je da ćemo zauvijek ostati prijatelji, uvijek tu jedno za drugo. Tema mi je suviše bolna da bih o njoj više govorila i zato vas molim da poštujete našu privatnost, tugu koju u ovom životnom trenutku duboko proživljavam", kazala je Mia u priopćenju medijima.


Mia Begović i zagrebački poduzetnik vjenčali su se na Božić 2004. godine, a od tada se već nekoliko puta pisalo da su pred razvodom. Posljednji put ta je informacija objavljena prije dvije godine, kada je ljutita glumica zaprijetila tužbom TV postaji koja je objavila priču o razvodu.

"Objavili ste neistinitu vijest te senzacionalističkim pristupom bez ijednog dokaza i provjere iznijeli izmišljene i neistinite činjenice kojima ste povrijedili našu privatnost, dostojanstvo, ugled i čast, kao i unijeli nemir u našu obitelj", kazala je tada Mia.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.