Reakcija princeze Charlotte na poljubac Williama i Kate postala hit na Twitteru

Screenshot: Instagram

KATE Middleton jučer je objavila da je završila s kemoterapijom, što je podijelila u emotivnom videu na Instagramu u kojem je prikazana cijela obitelj. U jednom trenutku videa se može vidjeti i kako Kate leži zagrljena s princom Williamom. Obožavatelji su primijetili jedan zabavan trenutak u videu kada je devetogodišnja princeza Charlotte bila posramljena vidjevši kako se njezini roditelji ljube.

Oduševila svojom reakcijom

Dok je obitelj bila na plaži, William je poljubio Kate u obraz dok je ona ležala na tlu s princom Louisom, no Charlotte nije bila pretjerano oduševljena poljupcem.

Šokirani izraz lica mlade princeze potaknuo je obožavatelje da na X-u podijele svoje misli o Charlotteinoj reakciji. "Lice princeze Charlotte je cijeli vibe", "Pogledajte lice princeze Charlotte", "Charlottein izraz lica kao: 'Stvarno tata?!'", "Princeza Charlotte je svako dijete kad vidi svoje roditelje kako se ljube, stvarno je smiješna", samo su neki od komentara.  

"Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu"

Video je nastao u Norfolku gdje je obitelj provela dio ljeta. U trominutnom videu Kate se igra s princom Georgeom, princezom Charlotte i princem Louisom.

"Kako se ljeto bliži kraju, ne mogu vam opisati kakvo je olakšanje što sam konačno završila s kemoterapijom. Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", objavila je na Instagramu.

"Rak je složen, zastrašujuć i nepredvidiv za sve, a posebno za one koji su vam najbliži. Suočava vas s vlastitim ranjivostima na način na koji ih nikada prije niste razmatrali, a time daje i novu perspektivu svemu. Ovo je vrijeme podsjetilo Williama i mene da budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen", poručila je princeza od Walesa u poruci.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.