Redatelj "Djeveruša" režira treću Bridget Jones?



NAKON golemog uspjeha njegovog posljednjeg filma, redatelj Paul Feig navodno je u pregovorima za treći nastavak popularne franšize o Bridget Jones.

Iako se u posljednje vrijeme šuškalo da nova holivudska zvijezda ("Djeveruše" su dosad zaradile oko 200 milijuna dolara) planira spin-off "Djeveruša" s Melissom McCarthy u glavnoj ulozi, The Daily Mail prenosi da je Feigova želja snimiti film u Londonu i da je trenutno u ozbiljnim pregovorima za snimanje treće Bridget Jones.

Naravno, još je uvijek prerano za neke ozbiljnije vijesti o trećem dijelu jer svoje sudjelovanje nije potvrdila ni glumačka trojka (Renee Zellweger, Colin Firth i Hugh Grant), ali scenarij za treći dio definitivno postoji, a autorica Helen Fielding otkrila je da će zbunjena Bridget u trećem dijelu pokušati zatrudnjeti. Dodatan problem svakako je i iznimno loše prihvaćen nastavak iz 2004., ali riječ je o filmu koji nije komercijalno podbacio (preko 260 milijuna dolara) i postoji financijski opravdan razlog da se treći dio snimi.

Uz redatelja koji iza sebe ima jedno od najvećih ovogodišnjih box office iznenađenja, ne postoji razlog da mu studio ne prepusti treći dio kojem će svakako trebati pomoć provjerene ekipe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.