Ribafish emotivnom objavom čestitao rođendan preminulom sinu: "Voli te tata"

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Domagoj Jakopović Ribafish posvetio je emotivnu objavu sinu koji je preminuo prije šest godina.

Njegov Rok ovih bi dana proslavio 19. rođendan.

"U nekom paralelnom svemiru, Mališa, neka ti je najljepši rođendan. Voli te tata", napisao je Ribafish uz fotografiju srca u pijesku pokraj mora. Fotografija je snimljena u Ninu.

U nekom paralelnom svemiru, Mališa, neka ti je najljepši rođendan. Voli te tata

Objavljuje Domagoj Jakopović RibafishNedjelja, 6. listopada 2024.

Ribafish ranije govorio o gubitku sina

Ribafish je i ranije govorio o gubitku sina Roka.

"Gubitak djeteta je nešto najgore, sve boli, svaka sekunda je bolna. Bio sam prvih mjesec dana u transu, mozak je brisao memoriju, nisam prepoznavao ljude na ulici.

Shvatio sam da ne smijem biti sam, a onda sam opet htio biti sam. Bio sam i na rubu da odustanem od života, otišao sam na Zanzibar posjetiti mjesto koje se naziva The Rock, kao i moj sin. Trebali smo to mjesto posjetiti zajedno kad maturira. Imao sam najcrnje misli, ali nešto mi nije dalo da si oduzmem život.

Napisao sam knjigu i započeo Projekt RokOtok - plivamo između otoka na Jadranu i pomažemo djeci da više budu u prirodi, veselju i druženju. Jedini savjet koji ja mogu dati jest da svatko potraži stručnu psihološku pomoć kad osjeti da mu treba", rekao je 2020. na Okruglom stolu pod nazivom Kako tugujemo? I zašto je to važno za djecu i mlade?, koji je organizirala udruga Posmrtna pripomoć.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.