Rihanna se pojavila na karnevalu na Barbadosu, kostimom je privukla poglede

Foto: Profimedia

Na Barbadosu je održan tradicionalni festival Crop Over koji se smatra jednim od najpopularnijih i najšarenijih festivala na svijetu. Ove godine na tom se festivalu pojavila i pjevačica Rihanna, koja je rođena na Barbadosu.

Pjevačica je bila u golišavom, karnevalskom izdanju. 

Kostim se sastojao od kombinezona s dragim kamenjem i brojnim prorezima. Na glavi je nosila ukras, također od dragog kamenja, dok je na leđima imala šarena krila.

Fanovi je dočekali s oduševljenjem

Nakon nekoliko godina pauze Rihannin povratak na Crop Over dočekan je s ogromnim uzbuđenjem obožavatelja i posjetitelja festivala. Njezina odjeća svake godine postavlja nove standarde za karnevalsku modu.

Rihanna se nedavno našalila da ove godine ništa od trbušnih mišića.

"Budući da očito do idućeg ljeta neću imati 'six pack', promijenila sam svoj ljetni stil i sada usklađujem cipele sa svojim gaćicama", napisala je na Instagramu.

Što je Crop Over festival?

Ljetni festival Crop Over najpopularniji je i najšareniji festival na Barbadosu. Njegovo podrijetlo seže u 1780-e, vrijeme kada je Barbados bio najveći svjetski proizvođač šećera.

Na kraju sezone šećera uvijek je bilo veliko slavlje kojim se obilježavao vrhunac još jedne uspješne žetve šećerne trske - proslava Crop Over. Kako je industrija šećera na Barbadosu propadala, tako je propadao i festival Crop Over, a 1940-ih festival je potpuno ukinut.

Međutim, festival je ponovno oživljen 1974. i u njega su uneseni drugi elementi barbadoške kulture i taj događaj danas privlači tisuće ljudi iz cijeloga svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.