Rimac objavio fotku sa svojim prvim kupcem: "Sad je dio obitelji"

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Mate Rimac objavio je na Instagram storyju fotku s prvim kupcem. "Naš prvi kupac, Paul. Ušao je u tvrtku kad nas je bilo pet i prošao s nama cijeli put sve do danas. U tom procesu postao je dio obitelji. O tome se radi - ne kupujete samo automobil. Postajete dio nečega, dio avanture", poručio je Rimac u objavi.

Predstavio novu Neveru

Podsjetimo, Rimac je nedavno predstavio novu Neveru, koja nosi naziv Nevera R. U lipnju je u Zagrebu predstavio i robotaksije, koji će se zvati Verne. No predstavljanje nije prošlo najbolje. Rimac je dvaput pokušao pozvati robotaksi na pozornicu preko aplikacije, ali auto nijednom nije došao.

Rastao se od supruge

Kako je Index prvi doznao, Mate Rimac i njegova supruga Katarina Lovrić rastali su se nakon tri godine braka. Informaciju nam je potvrdilo nekoliko izvora bliskih Rimcu. Za komentar smo se obratili i njegovim suradnicima. "Ne komentiram privatni život zaposlenika firme", rekla nam je kratko Marta Longin iz Rimac Automobila.

Par se vjenčao u srpnju 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Vjenčanje je održano u Villi Dalmacija, a prisustvovali su samo paru najbliži ljudi. U srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.