Rimčeva bivša supruga Katarina više ne radi u njegovoj firmi?

Foto: Sanjin Strukic/Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Nakon što su se Mate Rimac i Katarina Lovrić razveli nakon tri godine braka, pojavila se informacija da ona više ne radi u njegovoj firmi, piše 24sata. Katarina navodno više nije među zaposlenima u Rimac Technology d.o.o., gdje je počela raditi 2016. godine. 

Za komentar smo nazvali i Martu Longin iz odjela za odnose s javnošću Rimac Automobila. "Ne komentiram privatni život zaposlenika firme", rekla nam je kratko.

Za razvod se saznalo u lipnju

U lipnju ove godine Index je doznao da su se Mate Rimac i Katarina Lovrić razveli nakon tri godine braka. Tada nam je tu informaciju potvrdilo nekoliko izvora bliskih Rimcu. Za komentar smo se obratili i Rimčevim suradnicima. "Ne komentiram privatni život zaposlenika firme", rekla nam je kratko Marta Longin iz Rimac Automobila.

Bivši par vjenčao se u srpnju 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Vjenčanje je održano u Villi Dalmacija, a prisustvovali su samo paru najbliži ljudi. U srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna.

Katarina je ranije govorila o njihovom poslovnom odnosu.

"Kad me netko pita kakav je osjećaj voziti se više od 200 kilometara na sat, sram me je odgovoriti da mi je to normalno i da nemam straha. Oduvijek sam voljela adrenalin. Ali voziti se, primjerice, u Zagrebu pored tramvaja - to nikako. Tvrtka naglo raste, sad nas je više od tisuću, a Mate i ja dosta dobro podnosimo taj koloplet privatnog i poslovnog odnosa.

Ja imam svoj odjel i odgovaram svom šefu, a to nije Mate. Moj ured je u Zagrebu, njegov u Svetoj Nedelji, a preko tjedna se skoro i ne vidimo. No, naravno da živimo za tvrtku i da pričamo o svemu što se na poslu događa i kad smo doma. Ne bih mogla zamisliti da radim negdje drugdje", rekla je Katarina 2021. godine za Gloriju.

Mate ima novu curu?

Šuška se da je Mate pronašao novu djevojku, a riječ je o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca. Valentina se bavi marketingom.

Mate je proteklog vikenda bio u njezinom rodnom Donjem Miholjcu na kirvaju (op. a. proštenje, dan zaštitnika župe, tradicionalna proslava u slavonskim mjestima).

Valentina je na svojem profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Matom i njegovim automobilom. Fotografije su mogli vidjeti samo njezini prijatelji na Facebooku. Po Miholjcu se već neko vrijeme šuška da im je Rimac novi "zet", a kad se Nevera pojavila u gradiću, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.