Ronaldo oborio Guinnessov rekord u broju pretplatnika na YouTubeu u 24 sata

Screenshot: YouTube

CRISTIANO RONALDO nedavnoj je pokrenuo YouTube kanal pod nazivom UR i u samo nekoliko sati oborio sve rekorde. Slavni nogometaš, kojeg na svim društvenim mrežama prati 900 milijuna ljudi, samo u prvih sat i pol od pokretanja kanala dobio je milijun pretplatnika i tako srušio rekord YouTubea.  

U 10 dana otkako je pokrenuo kanal, prikupio je čak 53 milijuna pretplatnika te je ušao u Guinnessovu knjigu rekorda zbog najvećeg broja pretplatnika stečenih u 24 sata. 

Više od 19 milijuna pretplatnika u 24 sata 

"Dominacija Cristiana Ronalda društvenim medijima nastavila se nakon što mu je dodijeljena titula Guinnessovog rekordera za najveći broj pretplatnika na YouTubeu stečenih u 24 sata. Službeni broj s YouTubea od 19.729.827 pretplatnika otkriven je ekskluzivno Guinnessovoj knjizi rekorda ranije ovog tjedna", objavili su. 

Hit na YouTubeu 

Inače, osim sadržaja vezanih uz nogomet, 39-godišnji nogometaš objavljuje i lifestyle videe, poput onog sa svojom partnericom Georginom Rodríguez koji je privukao pažnju fanova jer ju je nazvao svojom suprugom

Osim toga, nedavno je podijelio snimku u kojoj Georgina ocjenjuje njegove modne kombinacije iz prošlosti, a video je u samo tri dana skupio više od 17 milijuna pregleda i dva milijuna lajkova. 

Inače, Ronaldo je najavio da će kanal biti pun iznenađenja te raznih sadržaja kroz koje će fanovi moći bolje upoznati njega i njegovu obitelj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.