Rozga ima sestru Juliju za koju malo tko zna: Ona vodi potpuno drugi život

Screenshot: RTL

JELENA ROZGA je trenutno u rodnom Splitu gdje uživa u druženju s obitelji.

Za RTL Exkluziv progovorila je o detaljima iz svog privatnog života o kojima inače ne govori u javnosti. Tako se dotaknula i svoje starije sestre Julije za koju ne znaju čak ni mnogi Rozgini obožavatelji.

"Moja sis, ja je zovem sis, ona potpuno drugi život vodi. Julija je majka, predivna mama i Julija je oduvijek bila tip koji se dizao u osam ujutro. Ja sam velika spavalica, a ona je potpuno drugi tip. Ona se odlučila za mirniji način života", rekla je Jelena te progovorila o nećacima, 20-godišnjoj Lei i sedmogodišnjem Noi.

"Moja nećakinja je moja prijateljica s kojom se svaki dan čujem, puno pričamo o svemu, nemamo tajni. Ja Lei zaista sve ispričam, ona sve zna i kad sam sretna i kad sam tužna i kad sam zaljubljena i kad nisam zaljubljena. Totalno imamo drugačiji ukus po pitanju muškaraca, ali to je ok...", našalila se Rozga.

Ispričala je i neugodnu situaciju koja joj se dogodila tijekom karantene. Nepoznati muškarac ju je svakodnevno uhodio.

"Živjela sam u strahu čak i preko dana... Non stop sam se okretala iza sebe, a ne volim tako živjeti. Tko voli tako živjeti u strahu? Kad uđeš u portun trčati prema liftu... Grozno. Ja kao da privlačim takve, ali nadam se da je ovo bio zadnji put", kaže iskreno Rozga kojoj se slična stvar dogodila i prije nekoliko godina pa je morala zatražiti i pomoć policije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.