Ryan Reynolds otkrio kako mu je gledati Blake Lively u intimnim filmskim scenama

Foto: EPA/Profimedia

Glumac Ryan Reynolds otkrio je kako se osjeća kada gleda svoju ženu, glumicu Blake Lively u intimnim filmskim scenama.

Blake nije najveći obožavatelj tih scena

Lively je ranije govorila o tome kako se osjeća dok gleda svog supruga u izazovnoj seks sceni iz Deadpoola i može se reći da nije najveći obožavatelj. "Bila sam u avionu sa svojom bebom. Ovih dana to je vrsta torture, jer sam u avionu i svugdje oko sebe gledam svog supruga u seks montaži tijekom praznika s drugom ženom, jer svi žele gledati Deadpool u avionu", rekla je Jimmyju Fallonu.

"Tako da, 14 sati gledati kako vašem suprugu jedu pire krumpir iz stražnjice – to je u filmu - to je usamljena, okrutna i neobična vrsta torture", dodala je.

"Ne smeta mi toliko"

Reynoldsu s druge strane ne smeta toliko gledati Lively kako se ljubi s drugima u filmovima. U razgovoru za Elle magazin rekao je: "To mi ne smeta toliko. Ne vidim to na jeziv način. Ljudi ne shvaćaju da se odmah iza njih nalazi 50 ili 60 umornih, gladnih, prezaposlenih članova ekipe", poručio je.

Par je u braku od 2012. godine, a zajedno su od 2011. Upoznali su se tijekom snimanja Green Lanterna, dok su oboje bili u drugim vezama.

Blake na meti kritika

Podsjetimo, navodne tenzije i nesuglasice između glavnih glumaca zasjenile su nov film It Ends With Us. U filmu glume Blake Lively i Justin Baldoni, koji su prema izvorima iz filmske industrije bili u sukobu. U razgovoru za Rolling Stone objasnili su da su napetosti između njih dvoje bile "javna tajna" na snimanju.

Nisu zajedno ni promovirali film

Spekulacije o lošem odnosu između njih počele su se širiti nakon što su mnogi primijetili da njih dvoje nisu zajedno promovirali film. 

Nisu se nijednom zajedno pojavili i fotografirali tijekom promotivnog dijela turneje. Lively je surađivala s kolegama iz filma na press događanjima, kao i s Colleen Hoover, autoricom knjige na kojoj se film temelji. Baldoni je s druge strane većinu promotivnih aktivnosti i pojavljivanja odradio samostalno.

Navodno je sukob nastao nakon što se u pisanje scenarija uključio Ryan Reynolds, suprug Blake Lively. Ističe se da je Reynolds utjecao na donošenje kreativnih odluka s kojima se Baldoni nije slagao. Baldoni je, osim što je imao glavnu uloga u filmu, ujedno bio i njegov redatelj, dok su Lively i Reynolds bili producenti. Mnogi sumnjaju da je utjecaj poznatog glumačkog para bio značajan te da se Baldoni nije slagao s mnogim odlukama koje su donesene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.