Ryanair se šali s jezivom teorijom zavjere o Beyonce, objava skupila 16 mil. pregleda

Foto: Profimedia

Nakon uhićenja Diddyja internetom se proširila jeziva teorija zavjere da je Beyonce strah i trepet glazbene industrije. TikTok su, između ostalog, preplavile snimke na kojima danas najveći celebovi svijeta zahvaljuju i spominju Beyonce dok primaju nagrade u kategorijama u kojima su pobijedili upravo nju. 

>> Tko su zapravo Beyonce i Jay-Z

Na račun toga odlučio se našaliti i admin profila zrakoplovne tvrtke Ryanair na X-u. Jedna putnica na X-u je objavila fotografiju kako sjedi pored čak dva prozora u avionu. "Dva prozora? Wow, hvala Ryanair, volim te", napisala je.

Ryanair je podijelio njenu objavu uz opis: "Želimo zahvaliti Beyonce." Ta je objava skupila gotovo 16 milijuna pregleda u jednom danu i pola milijuna lajkova.

Ljude je objava oduševila. "Admin zaslužuje povišicu", "Ryanair pokušava preživjeti", "Smijem se na ovaj tvit, zbog toga zahvaljujem Beyonce", "Zasluge idu Beyonce", "Ryanair se boji za život", neki su od komentara.

Celebovi primaju nagrade i zahvaljuju Beyonce

Podsjetimo, sve je počelo nakon uhićenja Diddyja, koji je vrlo blizak s Beyonceinim suprugom Jay-Z-jem. TikTokom su se tada počele širiti teorije da su Diddy i Jay-Z "zločesti dečki" glazbe te da oni koji nisu uz njih ne prođu dobro.

Spominjali su se Tupac, Biggie, Aaliyah, Brittany Murphy, Michael Jackson i brojni drugi tragično i naglo preminuli celebovi. A onda je stvar otišla dalje pa se sve češće počelo spominjati i Beyonceino ime. "Dok je Aaliyah bila pop princeza, Beyonce je morala postati pop kraljica. Da Aaliyah nije poginula, za Beyonce danas nitko ne bi znao", proširila se priča po društvenim mrežama uz stare zajedničke snimke Beyonce i Aaliye.

@homiekook #beyoncé #pdiddy #grammy #fyp #foryou ♬ She Knows - J. Cole

Nakon što su procurile snimke u kojima brojni slavni zahvaljuju Beyonce, korisnici TikToka uvjereni su da se iza svega krije neka mračnija priča. 

>> Tko joj je sve zahvaljivao?

Ryanair se često sprda na društvenim mrežama

Admin Ryanaira na društvenim mrežama omiljeni je lik na internetu mnogim ljudima. Neki zagovaraju da taj čovjek dobije povišicu zbog urnebesnih fora koje svakodnevno objavljuje.

Tijekom ovogodišnjeg Europskog prvenstva nogometaši su bili glavni izvor fora, ali admin se ne šali samo s drugima već i na svoj račun. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.