S Porinom u ruci Jelena Rozga kreće u osvajanje Osijeka

NAJTRAŽENIJA pjevačica ove godine u Hrvatskoj nedvojbeno je Jelena Rozga. Nakon 15 godina postojanja na glazbenoj sceni, njena karijera dobila je uzlaznu putanju izdavši album "Bižuterija", napunivši Spaladium i Cibonu, osvojivši Porina... Uspjeh turneje "Bižuterija" potvrđuju koncerti diljem Hrvatske za koje se uvijek traži ulaznica više.

Na pozive mnogobrojnih obožavatelja, Jelena napokon dolazi u Slavoniju. Naime, 23. lipnja (četvrtak) 2011. u 21 sat Rozga će održati veliki koncert "Osijeku s ljubavlju" u osječkoj Tvrđi, u dvorištu kluba Vega. Budući da je koncert već izazvao veliki interes javnosti, sigurno će to biti nastup koji će Slavonci još dugo pamtiti.

Na pozornici najavljenog koncerta pojaviti će se i Jelenini gosti koje organizatori još ne žele otkriti. Iz agencije Arnea ipak saznajemo da će scenografija i produkcija pod vedrim nebom biti na vrhunskom nivou. Ulaznice po cijeni od 80 kuna puštene su u prodaju, možete ih pronaći na sljedećim mjestima u Osijeku: Video Cross - Centar  i Donji Grad, Glas  Slavonije (oglasna služba), Turistička Zajednica Osijek, caffe Bar Lagos (Portanova), Caffe Bar Pit  Line. Karte se mogu kupiti i na sljedećim mjestima: Turistička zajednica Baranje "Beli Manastir), Gradska kavana (Valpovo), Turistička zajednica Donji Miholjac, Hotel Lav (Vukovar), Hotel Park (Našice), caffe bar Saloon (Đakovo), Garni hotel Cibalia (Vinkovci) te Brod Turist (Slavonski Brod).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.