Sabrina Carpenter ispričala se onima kojima je dojadio njezin hit

Foto: Profimedia

SABRINA Carpenter, jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu, nedavno je zapjevala na gala zabavi Timeovih 100 najutjecajnijih mladih lidera održanoj u New Yorku, gdje je nastupila kao počasna gošća.   

Bivša Disneyjeva zvijezda izašla je na pozornicu u Pier 59 Studios u i izvela aktualni singl Please, Please, Please, a kad je došao red da zapjeva svoj ljetni hit Espresso, obratila se publici. 

"Ako vam je dosta ove pjesme, žao mi je. Ako ne, pjevajmo zajedno!" rekla je, a zatim su gotovo svi ustali sa svojih mjesta i počeli pjevati s njom. Kad je završila nastup, poručila je okupljenima: "Volim vas! Odoh u krevet!" 

196 milijuna pregleda

Podsjetimo, njezina zarazna pjesma objavljena je u travnju ove godine i dosad je prikupila više od 196 milijuna pregleda na YouTubeu.

Osim spomenutog hita, 25-godišnja pjevačica i glumica iz Pennsylvanije proslavila se pjesmama Feather i Please Please Please, koji su joj donijeli status jedne od najperspektivnijih mladih pjevačica, a tome je pripomogla i megapopularna Taylor Swift, koja ju je odabrala za pjevačicu koja će ju pratiti na turneji Eras.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.