Sabrina Carpenter prekinula s dečkom, nije ga više mogla trpjeti

Foto: Profimedia

Glumac Barry Keoghan i pjevačica Sabrina Carpenter više nisu u vezi. Prema britanskom Sunu, američka pjevačica prekinula je vezu s irskim glumcem prije otprilike tri tjedna jer je njegova sklonost partijanju narušavala njihov odnos.

"Barry se ponaša kao idiot kad je pijan, a Sabrina je sve više gubila strpljenje. Uvijek je volio partijati, a ona je već zasićena njegovim ponašanjem. Trenutno se fokusira na karijeru, priprema se za svoju nadolazeću turneju i stavila je sebe na prvo mjesto", rekao je izvor za Sun.

Sabrina je u lipnju objavila singl Please Please Please u kojoj moli dečka da je ne osramoti, a upravo je Barry glumio u glazbenom spotu za tu pjesmu. Sada, nakon što su prekinuli, mnogi se na društvenim mrežama šale na njihov račun, naglašavajući ironiju situacije.

@itzsdc at least brina got a #1 ♬ please please please bridge - sar ꨄ︎
@simplysimone Next week is about to have the internet watching her like a hawk #sabrinacarpenter #barrykeoghan #popculture ♬ original sound - Simone Umba

Tko je Sabrina Carpenter?

Sabrina je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica nove generacije. Ona je kantautorica i glumica iz Quakertowna u Pennsylvaniji. Njeni posljednji singlovi, kao što su Feather, Espresso i Please Please Please, donijeli su joj svjetsku slavu i status jedne od najperspektivnijih mladih pjevačica. Tome je pripomogla i megapopularna Taylor Swift, koja je upravo Sabrinu odabrala za pjevačicu koja će ju pratiti na turneji Eras.

Nakon glumačkog debija 2011. godine dobila je glavnu ulogu u seriji Disney Channela Girl Meets World (spin-off popularne serije Boy Meets World). Nakon toga i pojavljivanja u raznim Disneyjevim serijama i projektima Sabrina je krenula u svijet glazbe - slijedeći stope Disneyjevih legendi kao što su Miley Cyrus i Selena Gomez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.