Sabrina Carpenter zasjala na crvenom tepihu u haljini s visokim prorezom

Foto: Profimedia

Popularna pjevačica Sabrina Carpenter sinoć je prošetala crvenim tepihom Time100 Next Gale 2024. u New Yorku. Obukla je elegantnu srebrnu Versace haljinu. Srebrna haljina bila je blještava te je imala visoki prorez na nozi. Imala je i svoju prepoznatljivu frizuru.

Sabrina je nastupila tijekom gala večeri, a bila je i jedna od ovogodišnjih dobitnica. Inače, pjevačica se našla i na naslovnici Timeove liste 100 Next.

Naime, Time 100 Next lista predstavlja popis najutjecajnijih pojedinaca koji oblikuju budućnost svojih područja djelovanja. Ova lista uključuje mlade lidere, inovatore i zvijezde u usponu iz različitih sektora, poput tehnologije, zabave, politike, sporta i drugih industrija. Time je objavljuje kako bi se prepoznalo nove talente i promjene koje donose, naglašavajući ljude koji već sada imaju velik utjecaj i potencijal da oblikuju buduće globalne trendove i događaje.

Globalnu slavu stekla je singlom Espresso

Iako je ova 25-godišnjakinja poprilično dugo na sceni kao pjevačica i glumica, globalnu slavu stekla je singlom Espresso koji je predstavila tijekom nastupa na Coachelli 2024. Ubrzo je uslijedio i Please Please Please.

Jedna je od najpopularnijih pjevačica nove generacije

Sabrina je trenutno jedna od najpopularnijih pjevačica nove generacije. Tome je pripomogla i popularna Taylor Swift koja je upravo Sabrinu odabrala za pjevačicu koja će je pratiti na turneji Eras.

Nakon glumačkog debija 2011. godine dobila je glavnu ulogu u seriji Disney Channela Girl Meets World (spin-off popularne serije Boy Meets World). Nakon toga i ostalih pojavljivanja u raznim Disneyjevim serijama i projektima Sabrina je krenula u svijet glazbe - slijedeći stope Disneyjevih legendi kao što su Miley Cyrus i Selena Gomez.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.