Salma Hayek o suradnji s Angelinom Jolie: Zvala sam je očajna u tri ujutro

Foto: Profimedia

Na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu predstavljen je film Bez krvi redateljice Angeline Jolie u kojem glavnu ulogu glumi Salma Hayek. Njih su se dvije zajedno pojavile na crvenom tepihu, a Hayek je podijelila svoje iskustvo suradnje s Jolie, prenosi Entertainment Weekly.

"Angelina me uvjerila da prihvatim ulogu"

"Znala je da sam idealna za ovu ulogu", rekla je Salma i priznala da na početku nije bila toga svjesna. Salma, koja glumi ženu suočenu s ratom i njegovim posljedicama, smatrala je da je preteško konstantno proživljavati emocije tog lika.

"Angelina me nekako uvjerila da prihvatim ovu ulogu i počela sam razumjeti važnost lika izvan same priče filma", rekla je Hayek. Tijekom snimanja oslanjala se na Angelinu, znajući da joj se može obratiti "u bilo koje doba, čak i u tri ujutro, u trenucima dubokog očaja".

"Angelina bi došla, bez obzira na vrijeme, i zagrlila me", prisjetila se Salma.

Proslavila 58. rođendan

Podsjetimo, Salma je nedavno proslavila 58. rođendan, a na Instagramu je objavila fotogaleriju sebe u badićima. "Rođendanska objava u bikiniju, sretan 58. rođendan meni! P.S. nijedna od ovih slika nije iz prošlosti", napisala je u opis objave.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.