CHEF Nusret Gokce, također poznat kao Salt Bae, naišao je na brojne kritike nakon što je na svom Instagramu predstavio "novu generaciju burgera" u svom londonskom restoranu.
U videu je zabilježio cijeli proces nastajanja hamburgera koji podrazumijeva drugačiju tehniku od one na koju smo dosad navikli. Konačnim rezultatom chef nije oduševio pratitelje.
"Tko uopće želi ovakav burger?", "Prestani rasipati hranu", "Zanima me koliko će ovo tek koštati, možda 10.000 funti?", "Ovo je odvratno", samo su neki od komentara ispod objavljenog videa.
Podsjećamo, Salt Bae je postao senzacija i meme na društvenim mrežama 2017. godine zahvaljujući svojoj metodi začinjavanja mesa. Prošle godine otvorio je restoran Nusr-Et Steakhouse London. Mnogi posjetitelji bili su šokirani zbog visokih cijena.
Izrazili su zgražanje zbog cijene od 44 funte (390 kuna) za četiri Red Bulla. Hrana je još skuplja, a poznati chefov tomahawk odrezak obložen zlatom košta 850 funti, odnosno 7500 kuna.