Samo jednu zovu kraljicom Torcide. Ovo su Hajdukove WAGsice

Foto: Instagram

Hajduk je u derbiju 6. kola SuperSport HNL-a pobijedio Dinamo 1:0 golom Marka Livaje u 70. minuti susreta te skočio na prvo mjesto tablice. Hajdukovce su bodrile supruge i djevojke, neke s tribina, neke gledajući utakmicu na TV-u. Upoznajte najistaknutije hajdučke WAGsice (supruge i djevojke nogometaša).

Iris Livaja

Iris Livaja objavila je snimku slavlja iz lože na Maksimiru nakon što je njen suprug Marko poveo Hajduk do vodstva, a zatim i do pobjede. I prije utakmice poslala mu je podršku objavom obiteljske fotografije na Instagramu.

Njih dvoje u vezi su od 2014. godine, kad je on počeo igrati za ruski Rubin Kazan. Kad su se upoznali, Marko je imao 21 godinu. Iris je zbog nogometaša napustila manekensku karijeru i počela raditi kao fitness-trenerica. Navijači su smatrali da je ona razlog njegovog ostanka u Splitu, pa su je zbog toga prozvali kraljicom Torcide. Nakon dvije godine veze rodila im se kći Elizabet, a u veljači 2021. dobili su sina Lorenza. 

Raquel Rakitić

Raquel i Ivan u travnju ove godine proslavili su 11. godišnjicu braka. Par je zajedno još od 2011. godine, a kao što je nogometaš ispričao nedugo nakon što su prohodali, trebalo mu je sedam mjeseci da osvoji njezino srce.

"To je priča za holivudske filmove. Prvi put kad sam vidio Raquel, rekao sam: 'Ja ću nju oženiti.' Tek sam bio stigao u Sevillu, bio sam uzbuđen i nisam mogao spavati. Oko ponoći otišao sam na kavu. Da, na kavu. Dakle, nije bilo šanse da ću zaspati... I onda sam je vidio. Bila je konobarica u lokalnom kafiću. Odmah sam se zaljubio. I zaljubljen sam do danas", ispričao je Rakitić jednom prilikom u intervjuu za španjolski Sport.

"Nisam joj mogao reći ništa osim 'bok' jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu. Osvajao sam je sedam mjeseci i nije bilo lako. Ali ono što želim, to ću i dobiti. Jako sam uporan", dodao je. 

Navodno ju je pozivao na spoj najmanje 20 puta prije nego što je konačno pristala. U početku nije htjela pristati jer ju je bilo strah da će se ubrzo odseliti, s obzirom na to da je nogometaš. Sada su nerazdvojni. Pred matičarom su se vjenčali 2013. godine, a dvije godine kasnije u Sevilli su organizirali veliko crkveno vjenčanje. Imaju kćeri Altheu i Adaru. 

Raquel ne propušta utakmice Hajduka.

Georgia Melnjak

Dario Melnjak od 2020. godine u braku je s Grkinjom Georgijom. U vezi su prije toga bili četiri i pol godine, a ubrzo nakon svadbe stigla je i prva kćerkica. "Kad se Bog uplete, događaju se čuda", napisao je nogometaš nakon vjenčanja uz fotografiju sa suprugom. Lani su dobili drugu kćerkicu.

Leonie June

Leonie June djevojka je skoro otpisanog hajdukovca Leona Dajakua, koji nije igrao protiv Dinama na Maksimiru. 

28-godišnja Leonie i pet godina mlađi Leon u ožujku ove godine dobili su prvo dijete. Leonie je rodila djevojčicu, kojoj su nadjenuli ime Nava. Sretnu vijest par je objavio na Instagramu.

"4. ožujka 2024. Srca nam gore zbog dolaska naše male princeze. Volimo te, Nava", napisali su uz fotografije iz bolnice. Inače, Leonie je brzo postala miljenica navijača Hajduka nakon što je pri dolasku u Split objavila "Hajduk živi vječno". Leon je ranije igrao za Bayern, a s Hajdukom je potpisao ugovor do 2027. godine.

Leon Dajaku nedavno je vraćen u prvu momčad Hajduka nakon razmirica s trenerom Gennarom Gattusom. On i Yassine Benrahou započeli su pripreme s Hajdukom u Stobreču, no kako je došlo do razmirica s trenerom Gennarom Gattusom, ostatak priprema proveli su na Poljudu, gdje su trenirali odvojeno od ostatka momčadi. 

Dvojac je tražio odlazak iz Hajduka, no kako ponuda nije bilo, došlo je do razgovora s Gattusom, koji je dobro prošao, pa su Benrahou i Dajaku vraćeni u prvu ekipu, a Leonie se odmah bacila u potragu za frizerima i kozmetičarima u Splitu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.