Sandra Bagarić prošetala špicom u haljini s prorezom, s njom bio suprug Darko

Foto: Josip Moler / CROPIX

Operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić prošetala je zagrebačkom špicom sa suprugom, glazbenikom Darkom Domitrovićem. 

Sandra je za šetnju centrom Zagreba odjenula elegantnu crnu haljinu s prorezom koju je uskladila s bijelim sakoom. Darko je bio u trapericama i plavoj košulji s crvenim džemperom zavezanim oko vrata te se ogrnuo smeđom jaknom.

Proslavili 27. godišnjicu braka

Sandra i Darko u lipnju ove godine proslavili su 27. godišnjicu braka, a njihova romansa traje i duže. Operna pjevačica je tim povodom objavila video sa svojim suprugom. Na snimci ona pjeva, a Darko svira klavir. Pjevala je pjesmu Ja ljubim. 

"Ja ljubim, ova pjesma je priča moga života, moja životna filozofija. Ovom pjesmu mi slavimo na današnji dan godišnjicu našeg braka. Neka nam život i dalje bude pjesma. I da, sretan svima dan glazbe. Ljubite i budite ljubljeni", napisala je Sandra.

Sandra i Darko su se upoznali 1992. godine, kad je ona došla studirati na zagrebačku Muzičku akademiju, gdje je on bio profesor. Vjenčali su se 1997. godine. Par ima dva sina, Marka i Lovru. 

"Ja sam došla u Zagreb 1992., ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla: 'Ovom čovjeku ću roditi djecu.' I ta djeca sad imaju 22 godine i 18, ostalo je povijest", ispričala je za In Magazin 2022. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.