Sandra Bullock otkrila zbog koje uloge žali: Sada me sram zbog tog filma

Foto: EPA

Glumica Sandra Bullock otkrila je zbog kojeg se svog filma i danas srami i žali što je u njemu glumila. Radi se o filmu Brzina 2, nastavku popularnog filma Brzina, u kojem je glumila s Keanuom Reevesom.

"Film nema smisla"

Film Brzina 2 podbacio je na kinoblagajnama zaradivši 164 milijuna dolara u cijelom svijetu, dok je njegov budžet iznosio prijavljenih 160 milijuna dolara. Na Rotten Tomatoesu film ima nevjerojatno nisku ocjenu kritičara od samo četiri posto, čime je postao jedan od filmova s najnižim ocjenama na toj platformi.

Zbog toga se čini da Bullock želi da se njezino ime ne povezuje s tim filmom, a kaže da žali što je u njemu glumila i da radnja nema smisla. U intervjuu za TooFab Bullock je izjavila: "Imam jedan film koji nitko nije prihvatio i još uvijek me sram što sam u njemu glumila. Zove se Brzina 2. Vrlo sam otvoreno govorila o tome. Nema smisla. Spori brod. Polako ide prema otoku."

Glumica je čak izrazila žaljenje što je glumila u tom filmu: "To je jedan od onih koje bih voljela da nisam snimila, a ne znam ni za jednog obožavatelja."

Podsjetimo, akcijski triler Brzina iz 1994. godine s Keanuom Reevesom u glavnoj ulozi omiljen je među mnogim gledateljima.

Keanu Reeves odbio glumiti u tom filmu

Keanu Reeves odbio je glumiti u nastavku popularnog filma. Reevesova odluka da ne sudjeluje u nastavku razočarala je mnoge obožavatelje, ali glumac ju je obrazložio 2021. godine. Gostujući u britanskoj emisiji The Graham Norton Show, Reeves je objasnio da u to vrijeme nije dobro "reagirao na scenarij".

"Zaista sam želio raditi sa Sandrom Bullock, volio sam igrati Jacka Travena i volio sam Brzinu, ali brod za krstarenje? Nisam imao ništa protiv umjetnika uključenih u projekt, ali tada sam osjećao da to jednostavno nije za mene", poručio je. Također je 2015. godine u emisiji Jimmyja Kimmela podijelio sličan razlog: "Pročitao sam scenarij i pomislio: 'Brod za krstarenje je čak sporiji od autobusa.' Rekao sam: 'Volim vas, ali to jednostavno nije za mene.'"

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.