Sandra Elkasević objavila nove fotke s medenog mjeseca, s mužem pozirala na plaži

Foto: Instagram

Sandra Elkasević na Instagramu je objavila novu fotografiju sa svojim suprugom Edisom. Fotografija je nastala na Bora Bori, gdje Sandra i Edis uživaju na medenom mjesecu

"Ponosni vlasnici crnog bisera. Ovaj dragulj Tihog oceana stvara se u Crnousnoj bisernici (Pinctada Margaritifera), koja nastanjuje lagune Francuske Polinezije. Njihova rijetkost je ono što ih čini toliko vrijednima", napisala je atletičarka u opis objave.

Potom je objavila još jednu fotografiju iz večernjeg izlaska.

Vjenčali se na Staru godinu

Sandra se udala za svojeg trenera prije 10 mjeseci, na Staru godinu, no zbog njezinih brojnih obaveza morali su odgoditi putovanje. Edis je Sandrin trener od 2013. godine, a upoznali su se kad je imala 15 godina. Šest godina kasnije priznala je da je zaljubljena u njega, a zaručili su se 31. prosinca 2022. u Londonu te oženili točno godinu dana kasnije. 

Sandra osvojila brončanu medalju na OI-ju

Podsjećamo, Sandra je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila brončanu medalju. Hrvatska atletičarka nakon velikog uspjeha na Igrama oglasila se na društvenim mrežama.

Objavila je svoju fotografiju iz djetinjstva te napisala: "Djevojčice moja mala, još jednom si pokazala. Jednom kraljica, uvijek kraljica."

Sandra Elkasević je uz medalju dobila i financijsku nagradu od Republike Hrvatske. Zaradila je 18.500 eura. Prema novom pravilniku, od Ministarstva turizma i sporta za olimpijsko zlato dobiva se 41 tisuća eura, za srebro 26 tisuća eura te spomenutih 18.500 eura za brončanu olimpijsku medalju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.