Sarajevska glumica misli da joj je u DM uletio Brad Pitt. On nema Instagram profil

Foto: Instagram

Sarajevska glumica Dajana Gudić misli da joj je u DM na Instagramu uletio Brad Pitt. Mali problem je to što Brad Pitt nema Instagram profil.

"Znate, ne mogu odgovoriti na ovo pitanje, jer svaki put kad lijepa žena kaže tko joj se sviđa od poznatih, on joj se javi na Instagram", požalila se Dajana, koja karijeru pokušava ostvariti u Hollywoodu, u Ami G Showu. "Tako su me pitali u Americi, ja rekla, odmah u DM došlo, a ono žena, djeca...", ispričala je.

@haloooooo907 #amigshow #ognjenamidzic #fypシ゚viral #fypage #dajana #estrada #viralvideo #fyppppppppppppppppppppppp #balkantiktok #viralvideos #balkanviral ♬ original sound - haloooooo907

Voditelj Ognjen Amidžić ju je upitao za koga je tad rekla da joj je zgodan, a ona se nasmijala pa odgovorila: "Brad Pitt..." 

"Ništa nisi odgovorila?", pitao ju je još.

"A mislim, imala sam ja dečka, a on ženu i to sve... Tako da...", ostala je zagonetna.

Brad Pitt nikad nije imao službeni Instagram profil, ali zato se na toj društvenoj mreži može pronaći gomila fejk profila s njegovim imenom i fotografijama, a koji je pokušao uletjeti Dajani - ostat će nepoznanica.

Partijala s Modrićem

Inače, o Dajani se pisalo i 2013. godine kad je snimljena u izlasku s Lukom Modrićem. "Družim se i slikam s mnogo poznatih i nikad mi se ništa slično nije dogodilo. Novinari svašta pišu, ali da vam iskreno kažem, to me previše ne zanima niti mi utječe na raspoloženje jer znam da se ništa nije dogodilo između Luke i mene. Moji bližnji znaju kakva sam osoba, za ostale nije ni bitno. Poštujem Luku i njegovu obitelj, kao što i on poštuje mene i naš odnos je bio čisto prijateljski", rekla je tad.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.