Sarajevska glumica: Nikad nisam rekla da sam išla na Diddyjeve zabave, ne poznajem ga

Foto: Instagram

SARAJEVSKA glumica Dajana Gudić živi i radi u Los Angelesu, a nedavno je u jednom podcastu opisala kako izgledaju holivudske zabave kojima je navodno prisustvovala. Sada je pojasnila da pritom nije mislila na zloglasne Diddyjeve zabave. 

"Ljudi, moram nešto pojasniti. Nikad nisam izjavila da sam išla kod Diddyja na partyje, niti istog poznajem. U reelu koji ste vidjeli pričam o totalno drugoj poznatoj osobi kod koje svake godine idem na rođendanske zabave", napisala je na Instagramu.

"Ali... Diddyjev sin Christian glumio je u mom filmu Impulse, to je priča za neki drugi dan", dodala je.

"Ne uzimaju mi telefon jer mi vjeruju"

Podsjetimo, Dajana je govorila da na zabavama na koje ona ide u Hollywoodu bude i puno celebova. 

"Mi idemo u tu VIP sekciju i to je nešto što naši ljudi teško shvaćaju. Kad uđeš u tu prostoriju, odmah je Beyonce, Jay-Z, Lady Gaga, Brad Pitt, Kim Kardashian... I onda sam tu ja. Zapitala sam se što ja radim ovdje", rekla je glumica.

"Na takvim mjestima nema slikanja ni snimanja, telefon se ostavlja. Meni ne uzimaju telefon jer mi vjeruju, jer sam se s njima dugo družila i nikad se nisam slikala", tvrdi. 

Tvrdi da joj se javio Brad Pitt na Instagramu

Glumica je ranije u jednom srpskom showu tvrdila da nije odgovorila "Bradu Pittu" jer je tada imala dečka.

"Svaki put kad lijepa žena kaže tko joj se sviđa od poznatih, on joj se javi na Instagram", rekla je, a kad ju je voditelj upitao za koga je tad rekla da joj je zgodan, ona se nasmijala pa odgovorila: "Brad Pitt" te objasnila kako mu nije odgovorila.

"A mislim, imala sam ja dečka, a on ženu i to sve... Tako da...", izjavila je. Inače, Brad Pitt nema Instagram profil.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.