Sean Penn (64) snimljen s djevojkom Valeriom, za koju se nagađa da je u 20-ima

Foto: Profimedia

Poznati američki glumac i redatelj Sean Penn (64) nedavno je snimljen na aerodromu u Los Angelesu s novom djevojkom. Valeria Nicov je mlada glumica iz Moldavije, koja se bavi i modelingom. Nije poznato koliko joj je točno godina, no nagađa se da je u 20-ima, što bi značilo da je mlađa od djece poznatog glumca, 33-godišnje kćeri Dylan Frances i 33-godišnjeg sina Hoppera Jacka, koje je dobio u braku s Robin Wright. 

Dvostruki dobitnik Oscara obećao je u lipnju da će "ostati slobodan" čak i ako se upusti u vezu, tako da mu više "nikad nijedna romansa neće slomiti srce". "Jednostavno sam slobodan. Ako budem u vezi, i dalje ću biti slobodan ili neću biti u vezi", izjavio je Sean za New York Times i dodao: "Neću ponovno biti povrijeđen."

Naglasio je i da smatra da veze ne moraju biti "dramatične i iscrpljujuće" te da "želi izbjeći nepotrebnu dramu". 

Sean Penn i Valeria viđeni su i početkom rujna ove godine u Madridu. Snimljeni su u šetnji, a u jednom trenutku su se i poljubili, pisao je tada Page Six. 

Propali brakovi

Podsjetimo, glumac iza sebe ima tri propala braka. Bio je u braku s Madonnom od 1985. do 1989., a zatim se 1996. vjenčao s Robin Wright, od koje se rastao 2010. i s kojom ima dvoje djece. Od 32 godine mlađe australske glumice Leile George razveo se nakon godinu dana braka.

Nakon toga viđen je kako se zabavlja s 19 godina mlađom ukrajinskom glumicom Olgom Korotkovom, a zatim i s 24 godine mlađom australskom glumicom Nathalie Kelley

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.