DONOSIMO vam sedam recepata za klasične talijanske tjestenine u umaku. Neke u bogatijem, a druge u skromnijem izdanju, no sigurno će vam se svidjeti svaka.
Nakon ovog vam nijedna druga carbonara neće biti dobra. Recept je ovdje.
Kremasti bijeli umak s češnjakom i parmezanom neće nikoga ostaviti ravnodušnim, pa ni vas. Ovdje je recept, dobar tek.
Volite klasičnu marinaru? Onda će vam se svidjeti i Arrabbiata umak jer malo ljutine daje još bolji okus. Količinu ljutih papričica prilagodite vlastitom ukusu i izvadite sjemenke ako želite blaži umak. Ovdje je recept.
Špageti, maslinovo ulje i češnjak - i to je kraj priče. Sve imate kod kuće, bacite se na posao jer recept je ovdje.
Bilo da je u lasagnama, cannellonima ili s tjesteninom, umak bolognese obožavamo. Probajte ga s tagliatellama i puno parmezana.Recept možete pronaći ovdje.
Tjestenina, papar, tvrdi sir i malo tekućine od kuhanja tjestenine - tako dobro da će vas gurnuti u istraživanje svih skromnih umaka koji su do sada ponekad bili nepravedno izostavljeni s dnevnog reda. Ovdje je recept.
Gljive i tjestenina mnogima su omiljena kombinacija. Onda je morate probati i po ovom receptu.
Lajkajte Index Recepte na Fejsu za brdo jednostavnih i testirano odličnih recepata koje možete isprobati kod kuće svaki dan.