Selena Gomez o bolesti: Zbog nekih lijekova mi se zadržava voda u organizmu

Foto: Instagram

SELENA GOMEZ je u videu na TikToku progovorila o svojim zdravstvenim problemima. Godine 2014. dijagnosticiran joj je lupus, kronična bolest koja djeluje na unutarnje organe i napada zdravo tkivo.

"Zbog nekih lijekova mi se zadržava voda u organizmu i to je normalno. Kad prestanem s tim, obično gubim na težini. Samo sam to htjela reći i ohrabriti svakoga tko osjeća bilo kakav stid zbog onoga što prolazi, a nitko ne zna pravu priču", rekla je pjevačica.

"Ljudi, volim vas i hvala vam što me podržavate i razumijete. Iskreno, nitko se ne treba sramiti svog tijela ili bilo čega drugoga", dodala je. 

"Tresem se od lijekova"

Podsjećamo, Selena je nedavno zabrinula obožavatelje videom u kojem je pokazala svoju beauty rutinu. Mnogi su primijetili kako joj se ruke tresu dok pokušava izliti micelarnu vodu na blazinicu. "Haha, tresem se od lijekova za lupus. Osim toga, pročitajte disclaimer, nisam profesionalka u ovom", poručila je tada pjevačica.

Inače, upala uzrokovana lupusom može utjecati na bubrege, zglobove, mozak, srce, pluća, kožu i krvne stanice. Tri godine nakon što joj je dijagnosticiran lupus pjevačica je podvrgnuta transplantaciji bubrega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.