Sergej Ćetković najavio peti koncert u Lisinskom

Foto: Luka Spremo

Zbog velikog interesa i četiri rasprodane večeri Sergej Ćetković najavio je peti koncert u prestižnoj zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Datum koncerta je 29. listopada 2024.

"Svaki put kada stanem na pozornicu Lisinskog, dogodi se nešto posebno. Ta energija, ta povezanost s publikom, to je ono što me uvijek vraća. Obećavam nezaboravne večeri ispunjene glazbom i emocijama. Publika ovdje osjeća svaku moju pjesmu, a zajedno stvaramo uspomene koje traju zauvijek", poručio je Sergej na Extra FM-au.

Otpjevat će svoje najveće hitove i pjesme s novog albuma

Na ovim koncertima Sergej će publici predstaviti najbolje iz svoje karijere, uključujući hitove kao što su Na prvi pogled, Ljubav, Pusti probleme, Oči nikad ne stare, Moj svijet, Bar da odeš, Prsten na sto... Osim starih favorita, publika će imati priliku čuti i pjesme s novog albuma Kofer. Imena gostiju Sergej ne otkriva.

Koncerti u Lisinskom dio su velike turneje kojom Sergej obilježava 25 godina karijere. "Želim zahvaliti svima koji su me podržavali svih ovih godina. Ovim koncertima zaokružit ćemo 'naših' prvih 25 godina – s pjesmama koje su obilježile moje putovanje, ali bit će tu i nekih novih glazbenih priča", poručio je.

Prva četiri koncerta u Lisinskom glazbenik će održati 21., 22., 23. i 24. listopada. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.