Severina i sestra se sukobile oko imovine? Javili se i susjedi: "Vikala je i plakala"

Screenshot: Nova TV/Instagram

NAKON što se saznalo za sukob Severine i njene sestre Marijane Popović u stanu u kojem živi njihova majka, oglasili su se i susjedi koji su svemu svjedočili.

>>Severinina sestra: Ispričavam se javnosti za ovo, sramotno je

"Ona je kucala i vikala hitna pomoć, hitna pomoć! Ja sam joj dala vode, zvala hitnu pomoć. Ona je plakala", ispričala je za Dnevnik Nove TV jedna stanarka zgrade u kojoj Ana Vučković ima stan i u kojoj se incident odvio. "Nije bila jako ozlijeđena, bila je uznemirena", dodala je susjeda o ponašanju Severinine sestre. Čini se, prenosi Dnevnik Nove TV, da je do sukoba došlo oko imovine.

Stanari tvrde da su zvali policiju

Dio stanara tvrdi i da su zvali policiju koja se nije pojavila do jutra. "Policija nije zaprimila dojavu/traženje intervencije u vrijeme i za lokaciju koje navodite, već je informacija o događaju zaprimljena naknadno. Nakon zaprimanja informacije pravovremeno smo poduzeli sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti", objavili su iz PU splitsko-dalmatinske, no susjedi su se Slobodnoj Dalmaciji požalili da to nije istina te da su zvali policiju dok se drama odvijala.

"Poludila sam kad sam vidila članak. Prestrašno! Da nisu primili dojavu... Ka da smo budale! Njihov odgovor je bia, citiram, 'imamo već tu dojavu'. Zato je poziv traja kratko", rekla je jedna susjeda novinarima te pokazala screenshot poziva obavljenog oko 2 ujutro kao dokaz.

Podsjećamo, Severina i njena sestra Marijana sukobile su se u obiteljskom stanu, a došlo je i do fizičkih ozljeda.

>>FOTO Ovo su fotografije Severine nakon sukoba sa sestrom

Severinin tim: Marijana joj je potrgala ogrlice i razbila mobitel

Severinin PR tim oglasio se nakon što je medije preplavila vijest da je pjevačicu na zagrebačkom aerodromu dočekala policija.

"Severina je saslušana u PU zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU zagrebačka postupala je po zahtjevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno.

Prema Severininom opisu događaja, fizičke ozljede je Severini nanijela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila mobitel. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popović", rekli su za Index iz Severininog tima.

Severinina majka Ana svjedočila je sukobu te je rekla da je Marijana došla "niotkuda, sama se bacakala" i da ovo "nije prvi put da prijavljuje sestru".

Severinina odvjetnica: Marijana laže. Svojoj kćeri je poslala uznemiravajući paket

O svemu se oglasila i Severinina odvjetnica.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Izjave Marijane Popović poslane medijima su neistinite. Marijana Popović nije dio svoje primarne obitelji dugi iz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gdje živi, ne održava obiteljske odnose, niti sa svojom rođenom kćerkom Miom, niti s majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave.

Naime, nakon što svoju sestru nije vidjela sedam godina, jedinu kći pet godina, a unuka nije vidjela nikad u životu, iznenada je, prije gotovo pola godine, postala bliska s Milanom Popovićem, što je on i potvrdio u Centru za socijalnu skrb Podružnica Maksimir i inzistirao na postupanju po njezinim prijavama.

Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite kćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mailova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu skrb Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno provjerio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu skrb Split.

Kćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, putem vozača Milana Popovića, poslala paket uznemiravajućeg sadržaja.

Prema činjenicama kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvrijeđala ju, nanijela joj je fizičke ozljede, uništila mobitel i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susjede, lupala im po vratima, bacala se i samoozljeđivala te insistirala da dođu Hitna i da policija zaprimi njezinu lažnu kaznenu prijavu. O svemu postoje dokazi i svjedoci.

Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri jer je držala da je ona samo sredstvo Milana Popovića koji ju koristi za svoje potrebe.

Jasminka Biloš, odvjetnica Severine Vučković"

Oglasio se i Milan Popović

Milan Popović je za Index rekao da se čuo s Marijanom nakon incidenta i da je "zgrožen onim što se dogodilo".

"Marijana je čuvala našeg sina vrlo često. Marijana i obitelj Kojić su više vremena provodili s našim sinom nego sama majka", rekao je Milan.

"Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvijek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s cijelom obitelji Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali", dodao je još.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.