Severina na početku koncerta u zagrebačkoj Areni izmolila Očenaš i Zdravo Marijo

Foto: Borna Filić/Pixsell

UOČI početka koncerta u zagrebačkoj Areni Severina Kojić zahvalila je majci na podršci te započela molitve Oče naš i Zdravo Marijo, za koje je rekla da su baš potrebne.

Nestrpljivi fanovi u rasprodanoj zagrebačkoj Areni pjevačicu su dočekali skandiranjem. Nakon zahvala i molitve pjevačica je krenula sa svojim hitovima pa je tako "Dalmatinku" odmah posvetila majci, a "Pogled ispod obrva" suprugu Igoru.

Koncert u Areni treći je na regionalnoj turneji Severine nazvanoj "The Magic Tour", u sklopu koje je očekuje i koncert u Ljubljani 21. prosinca.

Drugi dio koncerta Severinini fanovi koji se nisu našli u Areni moći će pratiti na njezinom službenom YouTube kanalu u live prijenosu, a sudeći po komentarima tamo, mnogi ne mogu dočekati da počne. Najavljeno je da će početi oko 22:00.

Uoči koncerta u Zagrebu Severina se obratila javnosti i na Instagramu, gdje je zahvalila na podršci obožavateljima iz svih dijelova Balkana, kao i javnim osobama koje su stale na njezinu stranu nakon što je donesena nepravomoćna presuda prema kojoj njezin sin Aleksandar od sada živi s ocem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.