Severina objavila fotke s nećakinjom i čestitala joj rođendan: "Želje su velike"

Foto: Instagram

Severina je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s nećakinjom Mijom Popović koja danas slavi rođendan. 

"Svatko u životu, ako sanja o lijepom životu, treba imati jednog plavog anđela, da putevi tog života budu lakši, ljepši, veseliji, prohodniji, pametniji, mirniji... I ima li ga, onda ima i tih sretnih epiteta još, pogotovo kad je u pitanju moja Mimi, po narodski Mala Mia Sunce Babino aka Mia Popović", napisala je pjevačica.

"Ona nosi i par titula kao npr. najbolja mama, najbolja unuka, najbolja sestra, najbolja nećakinja i moj osobni anđeo čuvar. Danas slavi rođendan, želje su brojne i velike, želje su da ti u svemu bude sve najbolje. Život je sada, ništa ne ostavljaj za sutra i živi ga, Slavice", dodala je Severina.

Mia živjela sa Severinom

Inače, Mia je živjela sa Severinom dok je studirala u Zagrebu. Pjevačica je jako povezana sa svojom nećakinjom, kćerkom svoje sestre Marijane s kojom se prije dvije godine sukobila. Do incidenta je došlo u obiteljskom stanu u kojem živi njihova majka. Došlo je i do fizičkih ozljeda. 

Severinina majka Ana svjedočila je sukobu te je rekla da je Marijana došla "niotkuda, sama se bacakala" i da ovo "nije prvi put da prijavljuje sestru". O svemu se tad oglasila i Severinina odvjetnica, a javio se i Milan Popović

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.