Severina objavila fotku s Hanom Huljić: "Predivna moja"

Foto: Instagram

Severina je na Instagramu objavila fotografiju s Hanom Huljić.

"Prekrasna moja", napisala je 52-godišnja pjevačica uz fotografiju koja je nastala tijekom večere te dodala pjesmu Olivera Dragojevića Ključ života. "Novi život se rađa i sretne pjesme mi naviru zvuci, novi život se rađa, a ključ života u tvojoj je ruci", stihovi su pjesme. Naime, Hana Huljić i njezin suprug Petar Grašo trenutno čekaju drugo dijete.

Severina je objavila i fotografiju s Grašom koja je nastala iste večeri. Nije otkrila gdje su se sreli, no Severina ovih dana uživa na odmoru u Dalmaciji, pa se može pretpostaviti da su se družili u rodnom Splitu. Potom su zajedno otpjevali Severininu pjesmu Virujen u te. 

Grašo i Severina dugogodišnji su prijatelji, a 2018. izdali su duet Unaprijed gotovo. Grašo je često davao podršku pjevačici dok je prolazila kroz borbu za skrbništvo nad sinom Aleksandrom kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem. "Mi se ne čujemo četiri mjeseca, pa se čujemo tri puta u tri dana. Veže nas nešto više od tog formalnog prijateljstva. Znamo se 20 godina i bliski smo", rekao je početkom godine Grašo o njihovom prijateljstvu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.