Severina objavila fotografiju s mamom Anom

Foto: Instagram

Severina je na Instagramu objavila niz fotografija s bliskim ljudima.

"Ljeto II dio. Mama i moji...", napisala je uz objavu u kojoj se posebno ističe fotografija s mamom Anom. U albumu su i fotografije sa sinom Aleksandrom, prijateljima i najbližim suradnicima, nećakinjom Mijom i brojnim drugima... Objavila je i uspomene s odmora na otočiću Vrniku, gdje sad već tradicionalno provodi ljetni odmor. 

Severina i menadžer Tomica Petrović
Severina i nećakinja Mia Popović
Matija Vuica, Severina i Andrea Čermak

Mama joj je najveća podrška

Severina je veoma bliska s majkom Anom. "Bila je pet mjeseci u komi nakon poroda sa mnom, ali kaže da je vrijedilo", otkrila je jednom o majci pjevačica.

"Ne lak život je prošla sa nepodnošljivom lakoćom postojanja...Bodrila me, bila uz mene kad je bilo najteže, njen smijeh me liječio. Ona je mama svim mojim prijateljima. Nesebično je dijelila sve, a najviše ljubav. Sve što jesam, jesam zbog nje...Mama, sretna sam što si baš mene rodila, ti si majka majkama i moja kraljica", napisala je Severina jednom prilikom.

Ana je stala u Severininu obranu nakon sukoba između pjevačice i njezine sestre. Podsjetimo, incident se dogodio 2022., kad je Severinu na aerodromu dočekala policija, nakon što ju je sestra prijavila za nanošenje ozljeda.

Sestre su se navodno sukobile oko imovine, a pjevačica je pretrpjela ozljede. Severinina majka tada je stala u njezinu obranu i izjavila kako se njezina sestra Marijana "sama bacakala" te da ovo nije prvi put da prijavljuje sestru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.