Severina oduševila obožavatelje outfitom na koncertu: "Ona kao da ima 20 godina"

Foto: Instagram

Severina (52) je Instagramu podijelila fotografiju i oduševila obožavatelje. "Sinoć je u Slanom bilo slatko", napisala je u opisu objave. U subotu je pjevačica nastupila u Slanom.

Objavila je tri fotografije, na prve dvije pozira ispred ogledala, dok na zadnjoj sjedi na fotelji, a mnogima se svidio njezin outfit. Uz majicu s prugicama, odjenula je kratke crne hlačice, a cijeli outfit upotpunila je tenisicama i bijelim čarapama.

"Svakim danom sve ljepša", "Najjača majica", "Ova žena kao da ima 20 godina, nevjerojatno", "Ikona", "Zna li netko otkud je ova majica?", samo su neki od komentara obožavatelja. Objava ima preko 30 tisuća lajkova.

Osim Severine, koja je oduševila publiku svojim brojnim hitovima, nastupali su i Alen Nižetić, Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Nedavno objavila fotku sa sinom

Severina je nedavno još jednom oduševila fotografijom koju je objavila na Instagramu. Objavila je fotografiju sa sinom s kojim ljetuje na otočiću Vrniku kraj Korčule. "To je ljubav", "Fotka desetljeća", "Uživaj, zaslužila si", "Najveće bogatstvo koje se može imati", samo su neki od brojnih komentara ispod Severinine objave.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.