Severina prošetala Markovim trgom u blejzeru od 1000 eura. Sviđa li vam se?

Foto: Matea Smolčić Senčar/Instagram

Severina je objavila nove fotografije na svom Instagramu i oduševila obožavatelje svojim outfitom. "Sve bliže Markovom trgu", napisala je ona u opisu objave. 

Za šetnju gradom pjevačica se odlučila za elegantnu odjevnu kombinaciju ružičaste boje. Odjenula je blejzer i suknju, koja na svojim rubovima ima dodatak prozirne tkanine nalik tilu.

Inače, cijena blejzera koji je Severina odabrala, na stranici Farfetch iznosi malo više od 1000 eura. Ispod sakoa nosila je bijelu majicu, a cijeli outfit upotpunila je torbicom modne kuće Dior, čija se cijene kreće oko 6 tisuća eura.

Outfit je upotpunila bijelim čizmama

Za ugodnu šetnju, Severina je odabrala čizme bijele boje s potpeticom od devet centimetara. Cijena njezinih čizmica na službenim stranicama iznosi 704 eura. 

"Uvijek me oduševi, fantastičan outfit", "Izgleda kao lutka", "Obožavam", bili su samo neki od komentara njezinih fanova. Jednoj njezinoj obožavateljici nisu se svidjele čizme: "Obožavam je i uvijek mi je top, ali ove čizme joj nikako ne pristaju... Kao da ima gips na nogama."

Često oduševi svojim outfitima

Severina često iznenadi javnost svojim odabirom odjeće. Nedavno je nastupala u Sloveniji, a za tu prigodu odabrala je upečatljivu kombinaciju, koja se sastojala od traperica s izrezima i prozirnim tilom, sive majice kratkih rukava, srebrnog remena i srebrnih sandala. Hlače su definitivno bile zvijezda outfita, a mnogi pratitelji pjevačice komentirali su da su im fantastične.

Također, na jednom od nedavnih nastupa privukla je pažnju crvenim Balenciaga tajica-čizmama

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.