Severina prošetala u elegantnom outfitu od 7000 eura. Sviđa li vam se?

Foto: Matea Smolčić Senčar/Instagram

Severina je na društvenim mrežama objavila nove fotografije, a njezin elegantan outfit privukao je veliku pažnju. Pjevačica je nosila svjetloplavu haljinu s izraženim bijelim ovratnikom i sitnim cvjetnim uzorkom.

Ova haljina, koja je izrađena od svile, kopča se sprijeda crno-zlatnim gumbima i podsjeća na modele koje često nosi Kate Middleton. Inače, haljinu je dizajnirala Alesandra Rich, jedna od Kateinih omiljenih dizajnerica.

"Prava dama"

Cijena ove haljine iznosi 2150 eura, a Severina ju je kombinirala s malom crnom Lady Dior torbicom, čija cijena iznosi oko 5000 eura te bijelim štiklama.

"Uvijek je super obučena", "Najbolje odjevena žena", "Haljina je top, volim retro", "Prava dama", samo su neki od komentara.

Često oduševi outfitima

Severina često iznenadi javnost svojim odabirom odjeće. Nedavno je objavila nove fotografije na  Instagramu i oduševila obožavatelje outfitom. "Sve bliže Markovom trgu", napisala je ona u opisu objave.

Za šetnju gradom pjevačica se odlučila za elegantnu odjevnu kombinaciju ružičaste boje. Odjenula je blejzer i suknju, koja na rubovima ima dodatak prozirne tkanine nalik tilu. Cijena njezinih čizmica na službenim stranicama iznosi 704 eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.