Severina rođendan slavila u haljini od 14.000 kuna, objavljene i prve fotke iz kluba

Foto: Karlo Klasić/Index

U JEDNOM zagrebačkom klubu održana je raskošna proslava Severininog 50. rođendana, na koju su došla brojna poznata lica, poput Dimitrija Popovića, Tarika Filipovića te Grašinog vjenčanog kuma Tomaža Kavčića.

Pojavili su se i proslavljeni regionalni pjevači Saša Matić i Haris Džinović, a proslavu nije propustila ni Severinina prijateljica Iva Radić.

Severina se na zabavu dovezla Porscheom te je zablistala u haljini marke Balenciaga, kakva inače košta 1900 eura, odnosno čak 14.000 kuna.

Haljinu dugih rukava sa šlepom, koja joj seže do koljena, uskladila je sa štiklama otvorenih prstiju, a kosu je svezala u rep.

Zabavi je prisustvovalo oko 250 gostiju, a prostorija je bila uređena kao da je u pitanju svadbeno slavlje. Posvuda se nalazilo mnoštvo bijelih i ružičastih ruža, odnosno cvjetnih aranžmana te svijećnjaka.

Atmosferu iz kluba na Instagramu je podijelio i Severinin PR-ovac Davor Grgin.

Podsjetimo, uoči rođendanske proslave Severina se oglasila i na svom Instagram profilu.

"Što se mene tiče, danas mi može biti i stota, jer je ovo prvi od mojih devet života...", napisala je pjevačica. Obožavatelji i prijatelji su je u komentarima obasuli čestitkama.

Karijera duga 30 godina

Pjevačica je rođena 21. travnja 1972. godine u Splitu, a njezina estradna karijera počela je krajem osamdesetih. U tridesetogodišnjoj karijeri izdala je 12 studijskih albuma, a bila je iznimno uspješna i u stvaranju glazbe za sebe i kolege s estrade.

Kao glumica pojavila se u četiri filma, a njezine kazališne uloge u Karolini Riječkoj i Glembajevima bile su medijski skandali jer se dio kazališne ekipe, kao i dio javnosti, zgrozio nad činjenicom da će Severina igrati glavnu ulogu u predstavi u ozbiljnom kazalištu kakvo je riječki HNK.

Ime je dobila po ocu Severu Vučkoviću, koji je radio kao vozač u Elektrodalmaciji. Bez oca je ostala u mladosti, a s majkom Anom, nekadašnjom konobaricom rodom iz Drniša, vrlo je povezana. "Kad mi je otac umro i kad su mi ljudi slali telegrame, tad sam ih vrtjela po rukama i govorila mami: 'Sjetio nas se ovaj i onaj.' Danas znam da je u najtežim trenucima važna psihološka pomoć", rekla je jednom prilikom.

Borba za skrbništvo

Više od osam godina traje njena sudska borba za skrbništvo nad sinom Aleksandrom, kojeg je dobila u vezi s Milanom Popovićem.

Drama traje od 2013. godine, kada su Milan i Severina prekinuli ljubavnu vezu koja je trajala od kraja 2010. godine. Aleksandar se rodio 2012., a već nekoliko mjeseci nakon rođenja sina Severina i Milan su prekinuli. Pjevačica je kasnije priznala da joj je bilo teško otići s djetetom na prsima, ali da je to napravila zbog sina. Pjevačica i biznismen su se kasnije pomirili, ali ljubavna sreća nije dugo trajala te je njihova veza zauvijek okončana. Od tada se viđaju na sudovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.