Shakira o novostečenoj slobodi nakon razvoda: Muž me povlačio dolje

Screenshot: YouTube

Shakira je u intervjuu s Jimmyjem Fallonom u The Tonight Showu govorila o novostečenoj slobodi nakon prekida s Gerardom Piqueom.

"Nisam imala vremena"

"Tu i tamo sam radila na novoj glazbi, ali mi je bilo teško. Nisam imala vremena zbog braka i muža. Sada sam bez muža, ali, da, on me povlačio dolje", ispričala je Shakira. “Sada sam slobodna. Sad stvarno mogu raditi”, dodala je. U ožujku ove godine izdala je album Žene ne plaču više, prvi od 2017. U travnju je najavila i svjetsku turneju.

Bolan razvod

U nedavnom intervjuu za Rolling Stone govorila je o prekidu s Gerardom Piqueom. Izjavila je da je nakon razvoda pretrpjela fizičku i emocionalnu bol. "Patnja koju sam osjećala bila je vjerojatno najveća koju sam doživjela u cijelom životu. Osjećala sam se kao da mi je netko zabio nož u prsa", ispričala je 47-godišnja pjevačica.

Podsjetimo, Shakira je nogometaša upoznala u ožujku 2011., kada je snimala spot za hit Waka Waka. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u lipnju 2022. Par ima dva sina, Milana i Sashu. Prekid pjevačice i nogometaša izazvao je veliku pažnju javnosti, pogotovo nakon što se doznalo da je Gerard bio nevjeran.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.