Shakira: Pique me izdao dok mi je otac bio u bolnici. Saznala sam to preko medija

Foto: EPA

PROŠLO je više od godinu dana nakon što su Shakira i Gerard Pique objavili da se rastaju. Kolumbijska pjevačica sada je u razgovoru za People en Español otkrila da ju je nogometaš izdao dok je njezin otac bio u bolnici što je, kaže, za nju bio jako težak period.

"Sve se dogodilo odjednom. Moj dom se raspadao. Preko medija sam doznala da me izdao dok mi je tata bio na intenzivnoj", ispričala je Shakira. Dodala je kako joj je bilo jako teško što u tom trenutku nije mogla svog oca pitati za savjet. 

"Moj tata je prebolio koronavirus, upalu pluća, preživio pet operacija i dvije prometne nesreće - sve to u 91. godini života, u manje od pola godine. Moj tata je najveći primjer otpornosti, a moja majka je bila uz njega i dan i noć. Oboje su bili odraz tog sna koji mi se nije ostvario. Ali nadam se da su oni uzor mojoj djeci", ispričala je pjevačica.

Podsjećamo, početkom lipnja prošle godine Gerard i Shakira potvrdili su prekid. "Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumijevanju", rekla je tada pjevačica.

Par je bio zajedno od 2011. godine, a upoznao se na snimanju spota za njenu pjesmu Waka Waka za Svjetsko prvenstvo 2010. godine. Nikad se nisu vjenčali, ali su u vezi dobili dvojicu sinova - Milana (10) i Sashu (8). Gerard Pique sada je u vezi s Clarom Chijom Marti. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.