Shorty piše knjigu: Svom djetetu i ženi nastojim dati što više osmijeha i sreće



REPER Shorty radi na svojoj prvoj knjizi. "U biti je to ideja mog prijatelja Vladimira Bakarića koji je višestruko nagrađivani pisac za djecu, bio je pisac godine prije koju godinu i njegove knjige se čitaju za lektiru", izjavio je Shorty za Index. Budući da s njim surađuje i na glazbenom području, ideja se nametnula sama od sebe.

"Radi se o mladiću koji čvrsto vjeruje u svoje snove bez obzira na to što živi u svijetu u kojem vladaju droga i kriminal"

Naime, Vladimir ima rock bend the Karambol, a Shorty s njima surađuje. "Počeli smo nešto malo piskarati, dogovorili se da bi to mogla biti neka socijalna priča. Dakle, radi se o mladiću koji čvrsto vjeruje u svoje snove i bez obzira na to što živi u svijetu u kojem vladaju droga i kriminal, on je čvrsto odlučio da će njega glazba izvući, a radnja je smještena krajem devedesetih, u vrijeme stvaranja hip-hop scene", otkrio nam je Dalibor.

"Dobro mi ide, ja sam prije nego što sam se počeo baviti glazbom znao pisati. Hrvatski mi je uvijek išao, pisanje je uvijek donosilo petice"

U romanu je tako mogao iskoristiti i neko svoje staro iskustvo. "Dobro mi ide, ja sam prije nego što sam se počeo baviti glazbom znao pisati. Hrvatski mi je uvijek išao, pisanje je uvijek donosilo petice. Mene je teško jedino natjerati da pišem jer sam dosta lijen. Ovo sam shvatio ozbiljno i skroz sam se posvetio tome. Za petnaestak dana bismo trebali predati taj rad. Sam sebe sam iznenadio", komentirao je sretni Shorty.

"Ovaj roman neće biti nikakva biografska ili autobiografska priča, to je roman baziran na životnim iskustivma, ali ima svoj početak, vrhunac i kraj"

"Ovaj roman neće biti nikakva biografska ili autobiografska priča, to je roman baziran na životnim iskustivma, ali ima svoj početak, vrhunac i kraj". Glazbenik je otkrio i kako mu izlazi novi singl te će uskoro snimati spot s Darkom Drinovcem u Vukovaru. Osim toga, čeka da se završi pisanje knjige "Iz blata". Smatra da će ljudi njome biti oduševljeni.

"Svom djetetu nastojim dati što više osmijeha i sreće. Naravno, i svojoj ženi"

Osim svojim radom, Shorty se bavi svojom obitelji te je pravi uzoran suprug i tata. "Nisam ni ja stalno kod kuće i naviknuo sam biti negdje na putu, obožavam svoju obitelj, volim svoje dijete i uvijek želim provesti s njima neko kvalitetno vrijeme. Svom djetetu nastojim dati što više osmijeha i sreće. Naravno, i svojoj ženi", rekao je Dalibor. Osim na književnom, s Bakarićem surađuje i na glazbenom planu te je nedavno snimio s grupom The Karambol spot za pjesmu "Svirepo i britualno". Na njegovoj prošlom albumu dečki su gostovali njemu, a Shorty im je sada uzvratio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.