Šime Vičević napustio Novu nakon 8 godina pa se oglasio: "Postoji velika istina"

Screenshot: Nova TV

ZADARSKI reporter Šime Vičević nakon osam godina napustio je Novu TV, a na Facebooku se osvrnuo na svoj odlazak.

"Dragi prijatelji, u životu postoji jedna velika istina prema kojoj sve ima svoj početak i svoj kraj. Ponekad jedna vrata moraš zatvoriti da bi mogao otvoriti druga. Nakon 8 godina provedenih na Novoj TV, odlučio sam okrenuti novu stranicu na svom profesionalnom putu. Novu TV napuštam iz razloga koje neću javno komentirati", napisao je Šime.

"Uz dvije godine provedene na lokalnoj televiziji, iza mene je ukupno 10 televizijskih godina. Za mene je to neprocjenjivo životno bogatstvo. Uspjeh nikad nisam volio mjeriti u brojkama, ali činjenica je da su iza mene tisuće priloga i javljanja uživo, deseci tisuća prijeđenih kilometara, sati i sati provedeni u eteru. Je li sve što je sada iza mene bilo dobro? Mišljenje prepuštam Vama jer u jedno sam siguran - Vi ste najbolja publika na svijetu. Hvala na svakom mišljenju, komentaru, pohvali i kritici. Hvala Vam što ste me s one strane ekrana gotovo svaku večer puštali u Vaše dnevne boravke i što ste mi vjerovali. Bila mi je čast raditi s Vama i za Vas", dodao je.

"Zbog svega toga, prisežem da ovo nije 'zbogom', nego 'doviđenja'. Vidimo se!", zaključio je. Nije otkrio gdje će nastaviti svoju karijeru.

Gledatelji su mu u komentarima poželjeli sreću, ali i izrazili žaljenje što ga više neće gledati na Novoj TV, na kojoj je u ovih osam godina postao jedno od zaštitnih lica.

Šime je svoje zadnje javljanje za Novu TV odradio u srijedu, a tad su se i njegovi kolege oprostili od njega u eteru.

"Šime, lijepo te bilo vidjeti večeras, bilo nam je jako lijepo surađivati s tobom. Naš Šime odlazi s televizije. Želimo ti mnogo sreće dalje u životu, čuvaj se", poručila mu je Romina Knežić nakon javljanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.