Simona nije prakticirala predbračnu čistoću pa sad skriva trudnički trbuh?

Foto: Facebook

SIMONA MIJOKOVIĆ, svima poznatija kao Gotovac, sa suprugom Stanislavom otputovala je u Italiju na odmor, odnosno, kako ona kaže, ljetovanje/hodočašće.

Bez obzira što je na putovanju, Simoni su i dalje najvažnije njezine kršćanske vrijednosti za koje se odnedavno zalaže, a u to je spadala i predbračna čistoća. 

"Predivno popodne i predvečer smo proveli kod svete Klare i svetog Franje, inače mojih omiljenih svetaca (moja najdraža duhovna pjesma je Franjo i Klara). Predivan dan, pun milosti i radosti, Bogu hvala. Mužića i mene i naš brak blagoslovila su danas trojica svećenika. Bogu hvala. Sve vas nosim u srcu i sve vaše nakane. Svi ste prikazani i na svetoj misi i u osobnoj molitvi kod svetaca", poručila je Simona svojim pratiteljima na Facebooku za koje se osobno založila kod svetog Franje i svete Klare.

Iako Simona na svim fotografijama gura crkvena zdanja i svece u prvi plan, teško je ne primijetiti njezinu široku odjeću i šal koji stalno nosi prebačen preko trbuha.

Sudeći prema fotografijama, Simonin trbuh je već dosta velik pa izgleda kao da je trudna i više od tri mjeseca, koliko je prošlo otkad se udala za svog supruga Stanislava. 

Ako Simona zaista skriva trudnički trbuh, izgleda da je to ne sprječava da uživa i u čaši vina na koje ju je odveo suprug Stanislav.

Prije nekoliko godina Simona bi ljetovanje sigurno provela negdje u oskudnom badiću, no sada, nimalo golišava, obilazi crkvena zdanja. 

Teško se ne zapitati, obilazi li to Simona svoje omiljene svece zato što očekuje prinovu?

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.