Simone (21) ima rak. Velika želja joj je bila otići na koncert Taylor Swift u Beč

Foto: EPA

21-godišnja Simone iz Salzburga boluje od raka, a njezin veliki san bio je otići na koncert američke zvijezde Taylor Swift u Beču. Taj san joj se, nažalost, nije ostvario jer su koncerti otkazani zbog opasnosti od terorističkog napada, objavio je Kronen Zeitung.

Simone ima rak u termalnoj fazi i nalazi se na odjelu palijative. Jedva može govoriti i doktori ne znaju koliko joj je točno vremena ostalo. Ima samo jednu posljednju želju, koja se nije ostvarila.

Udruga joj je organizirala odlazak na koncert

Simone je velika obožavateljica američke pjevačice. Kaže da joj pjesme daju snagu i razveseljavaju je. Silno je htjela vidjeti jedan od bečkih koncerata te je razočarana što su otkazani. Udruga Rollende Engel htjela joj je omogućiti da ode na koncert.

"Sve smo organizirali, dogovorili smo se s organizatorom. Simone je naporno radila na sebi kako bi izdržala koncert", rekao je Florian Aichhorn, osnivač udruge. On i njegov tim volontera zadali su si zadatak da ispune posljednje želje neizlječivo bolesnih ljudi.

"Htjeli smo krenuti u Beč s njom i njenim roditeljima u četvrtak. Razočaranje je ogromno, svi smo potpuno zapanjeni", rekao je. 

Taylor narednih tjedana nastupa u Londonu i Torontu. "To je neizvedivo za Simone. Jako je tužno što joj nismo mogli ispuniti želju", kaže Florian. Zamjenskih datuma za otkazane koncerte u Beču vjerojatno neće biti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.