Simone Biles otkrila zašto ne voli jesti u kantini na OI-ju: Radije odem u trgovinu

Foto: EPA

Na ovogodišnjim Olimpijskim igrama američka gimnastičarka Simone Biles je osvojila tri zlata te je postigla rekord po broju medalja na Olimpijskim igrama i svjetskim prvenstvima. Na TikToku je objavila video u kojem je objasnila zašto ne voli jesti u kantini s drugim sportašima. 

@simonebilesowens get ready with meeee for all around finals @ the olympics 😱🥹 #olympics #gymnastics #usa #paris ♬ original sound - Simone Biles

"Bila sam izvan sebe"

"Pet dana nisam bila u kantini. Radije odem u trgovinu i kupim hranu. Ostanem u sobi i ne idem tamo", rekla je. Priznala je da se nije osjećala ugodno kada su joj za vrijeme ručka počeli prilaziti ljudi koji su se željeli fotografirati s njom. "Bila sam anksiozna u tom trenutku. Drhtale su mi ruke, nisam mogla to zaustaviti", objasnila je. "Kad god bih sjela jesti, bila sam izvan sebe."

Simone Biles otkrila koje pitanje novinara ne voli

Podsjećamo, nakon osvajanja medalja sportske zvijezde, pa tako i Biles, suočavaju se s nizom pitanja novinara, a jedno ona posebno ne želi da joj se postavlja, piše Unilad. "Stvarno morate prestati pitati sportaše što je sljedeće nakon što osvoje medalju na Olimpijskim igrama", poručila je Simone na Twitteru. "Dopustite nam da uživamo u trenutku za koji smo radili cijeli život", dodala je.

Mnogi su se složili s njom. "Apsolutno se slažem! Sportaši su upravo postigli nešto nevjerojatno i trebaju vremena da uživaju i razmisle o svom uspjehu prije nego što razmisle o tome što je sljedeće", stoji u jednom komentaru. "Točno, ostani u trenutku što je dulje moguće", stoji u drugom.

Netko je u šali postavio Biles upravo pitanje koje ne voli, a ona je odgovorila: "Čuvanje medalje."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.