Simone Biles zbog videa od 3 sekunde postala hit na X-u. Pogledajte najbolje fore

Foto: NBC

Američka gimnastičarka Simone Biles (27) postala je hit na internetu zbog jednog videa s Olimpijskih igara u Parizu.

U videu koji traje tri sekunde Simone gleda u daljinu, a potom brzo okrene glavu prema kameri. Mnogi su se složili da je njezina reakcija presmiješna. Korisnicima X-a nije dugo trebalo da se počnu šaliti pa su društvenu mrežu preplavili brojni memovi.

"Ovako se okrećem kad osjetim miris fajita", "Ja svaki put kad netko spomene Taylor Swift", "Kad se moja žena počne pozdravljati na zabavi i čuje mene kako otvaram novo pivo", "Ja kad pored mene prođe dečko bez majice", šale se ljudi na X-u. Pogledajte najbolje fore.

U Parizu osvojila četiri medalje

Inače, 27-godišnja Simone Biles (27) osvojila je srebro na parteru na Olimpijskim igrama u Parizu. Prethodno je Biles iznenađujuće ostala bez medalje na gredi. Tijekom vježbe je pala i s 13.100 bodova zauzela peto mjesto, a druga favoritkinja za zlato, Brazilka Rebeca Andrade bila je četvrta.

Na parteru su obje popravile dojam, Andrade je osvojila zlato, a Biles srebro, dok je bronca pripala Amerikanki Jordan Chiles. Biles je tako došla do svoje četvrte medalje u Parizu nakon zlata u višeboju, preskoku i ekipnom natjecanju. To joj je 11. olimpijska medalja ukupno, ima sedam zlata te po dva srebra i bronce.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.