Sin Aljoše Asanovića oženio kćer Josipa Skoblara

Foto: Instagram

Josipa Skoblar (kći legendarnog hrvatskog nogometaša Josipa Skoblara) udala se za Antonija Asanovića (sina legendarnog hrvatskog nogometnog reprezentativca Aljoše Asanovića). Vjenčali su se u Zadru.

Antonijeva sestra, modna dizajnerica Anamarija Asanović, na društvenim je mrežama objavila fotografiju sa svadbe na kojoj se okupilo dvjestotinjak gostiju, dok su Josipine prijateljice otkrile da je par slavio i večer prije velikog dana. 

"Nije bilo lako"

Inače, Josipa je osnivačica studija koji se bavi organizacijom vjenčanja te izradom buketa i cvjetnih dekoracija, dok se Antonio bavi nogometom. Njih dvoje dijele sličnu priču budući da su oboje djeca poznatih nogometaša te su se zbog toga tijekom odrastanja morali često seliti.

''Nije bilo baš lako. Non-stop smo živjeli vani. Putovali smo gdje je god otac igrao. Non-stop smo mijenjali države, nije se bilo lako naviknuti, ići tamo u školu, nije tvoj jezik, još kad si dijete, nikako se priviknuti, ali na kraju moraš, nema druge opcije'', ispričao je Antonio jednom.

Zanimljivo je da je Josip Skoblar bio trener Aljoši dok je igrao za Hajduk.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.