Sin Angeline Jolie i Brada Pitta doživio prometnu nesreću, hitno je hospitaliziran

Foto: Profimedia

Sin Angeline Jolie i Brada Pitta, Pax Jolie-Pitt, zabio se električnim biciklom u automobil koji je na križanju stajao ispred njega. Hitno je hospitaliziran, pišu strani mediji. U trenutku nesreće, izvještavaju, nije nosio zaštitnu kacigu na glavi.

U bolnicu je prebačen zbog ozljeda glave

Prema navodima iz policije, ali i hitne pomoći, Pax se po dolasku liječnika žalio na bol u kuku, a u bolnicu je prebačen zbog ozljede glave. Iz predostrožnosti, ali i straha liječnika da je zbog sudara možda doživio i manje krvarenje u mozgu, prevezen je u bolnicu, no prema najnovijem izvješću, stanje mu je stabilno i mogao bi uskoro biti otpušten na kućnu njegu.

Često vozi bez kacige

Inače, 20-godišnjeg Paxa često se može vidjeti kako juri ulicama Los Angelesa na svojem električnom biciklu, i to uvijek bez kacige.

Ova nesreća dogodila se oko 17 sati na Los Feliz Boulevardu, što znači da je u prometu bio tijekom tzv. rush houra, odnosno u trenutku u kojem ljudi idu s posla svojim kućama. Prema saznanjima policije, Pax je dojurio na svojem biciklu do raskrižja i zabio se u stražnji dio automobila koji je, zbog crvenog svjetla na semaforu, bio zaustavljen.

Podsjećamo, Angelina Jolie usvojila je Paxa iz sirotišta u Vijetnamu 2007. godine. Imao je tri godine i njegova biološka majka, ovisnica o heroinu, ostavila ga je kao novorođenče. Brad ga je službeno usvojio 2008. godine.

Kada je imao 16 godina, napisao je ružne riječi svome ocu

Za Dan očeva 2020. godine, kada je imao 16 godina, posvetio je Brad Pittu objavu na Instagramu: "Pretvorio si živote mojih najbližih u pakao. Možeš sebi i svijetu govoriti što želiš, ali istina će jednog dana izaći na vidjelo." "Sretan ti Dan očeva, ti jebeno, grozno ljudsko biće", sarkastično je zaključio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.