Sin Bon Jovija objavio fotografije sa suprugom iz Dubrovnika: "Čarobni trenuci"

Foto: Instagram

Zvijezda serije Stranger Things Millie Bobby Brown i sin slavnog rokera Jon Bon Jovija Jake Bongiovi početkom listopada posjetili su Hrvatsku te su snimljeni kako se zabavljaju u dubrovačkom klubu Revelin, pisao je DuList. Sada je Jake podijelio na Instagramu zajedničke trenutke s putovanja.

Osim fotografije na kojoj su zajedno pozirali, objavili su fotke dubrovačke crkve i suvenirnica, a pokazali su i da su uživali na brodu. "Čarobni trenuci", napisao je Jake u opisu. 

"Moj omiljeni par", "Lijepo, medeni mjesec u Hrvatskoj", pisali su ispod objave njihovi obožavatelji. Javila se i jedna Hrvatica: "Želite reći da ste bili u mom gradu? Kako ste se proveli?"

Millie i Jake vjenčali su se u svibnju ove godine u tajnosti, a nedavno su podijelili i fotografije sa slavlja koje se održalo u Villi Cetinale u Italiji. "Bila je to vrlo skromna, romantična ceremonija s najbližim članovima njihovih obitelji", rekli su izvori proljetos i dodali da par planira veću proslavu krajem godine.

Upoznali se na društvenim mrežama

Početkom travnja ove godine saznalo se da je par zaručen. Zajedno su od 2022. godine, a prije toga su bili prijatelji. Upoznali su se na društvenim mrežama. Millie, koja je pokrenula i svoj modni brend, trenutno snima petu sezonu serije Stranger Things, koja bi trebala izaći 2025. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.