Sin Charlesove Camille o Harryjevim optužbama: "Nije istina da je mama imala plan"

Foto: Profimedia

KRUNIDBA kralja Charlesa i njegove supruge glavna je tema u britanskim medijima koji su u potrazi za sugovornicima koji mogu otkriti što više detalja oko svečane ceremonije. Sada je progovorio i Tom Parker Bowles, 48-godišnji sin buduće kraljice Camille.

On se osvrnuo na komentare princa Harryja o njegovoj majci. Vojvoda od Sussexa buduću je kraljicu nazvao opasnom i zlobnom i izjavio da je bila spremna na sve kako bi se domogla krune. Tom Parker Bowles kaže da se njegova majka samo udala za čovjeka kojeg je voljela.

"Nije istina da je moja majka imala plan kako bi smotala Charlesa i postala kraljica. Ona se jednostavno udala za čovjeka kojeg je voljela. Nije me briga tko što govori, njihov odnos nije bio nikakva igra", izjavio je u razgovoru za The News Agents o Harryjevim optužbama iz knjige Spare.

"Moja sestra i ja nemamo namjeru tražiti nikakve titule"

Parker Bowles upitan je i hoće li njegova majka paničariti prije same ceremonije u Westminsterskoj opatiji. "Mislim da bi svatko osjećao paniku i bio napet kao sudionik tako povijesno važnog trenutka. Mislim da bih ja bio užasnut da moram hodati negdje pred toliko ljudi u nekim drevnim opravama", opisao je.

"Ona ima 75 godina, znate, a čeka je ne baš lak zadatak. Ipak, nikad se ne žali. Drži se onoga da obavi što mora i ide dalje", dodao je. Dobio je i pitanje hoće li mu biti čudno da mu je majka kraljica, na što je odgovorio negativno.

"Ona je za mene i za moju sestru uvijek samo mama i tako će biti i dalje", rekao je i zatim odgovorio i na glasine prema kojima Camilla pritišće Charlesa da njezinoj djeci da titule. "I ne, nemamo namjeru tražiti nikakve titule", zaključio je.

Podsjetimo, Buckinghamska palača ranije je potvrdila da će princ Harry prisustvovati krunidbi kralja Charlesa III. Međutim, njegova supruga Megan Markle ostat će u Kaliforniji. Ovo će biti prvi susret vojvode od Sussexa s članovima kraljevske obitelji nakon izlaska njegove knjige Spare.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.